Siguranța dvs. atunci când utilizați un motoferăstrău

Siguranta dvs. cu Stihl

Siguranța dvs. atunci când utilizați și manipulați un ferăstrău cu lanț este un aspect important al activității noastre zilnice de dezvoltare. Ferăstrăul dvs. cu lanț STIHL este echipat cu elemente de siguranță special dezvoltate pentru ca dvs. să vă puteți desfășura operațiunile de tăiere într-un mod cât mai comod, eficient si protejat. În plus, este important să purtați echipamentul individual de protecție indicat mai jos ori de câte ori utilizați un ferăstrău cu lanț.

Dar, înainte de a începe, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că îmbrăcămintea de protecție personală și accesoriile corespunzătoare nu înlocuiesc un mod de lucru atent și sigur.
Deci: Citiți mai întâi manualul de instrucțiuni înainte de a începe tăierea!

Atentie: Înainte de a începe lucrul, verificați dacă îmbrăcămintea dvs. de protecție este completă. Îmbrăcămintea dvs. de protecție trebuie sa fie potrivită pentru acest scop, nu ar trebui să împiedice mișcarea și ar trebui să se potrivească perfect.

1. casca Stihl

Nu uitați să purtați protecție pentru față și protecție auditivă, cum ar fi dopuri de urechi sau cască cu antifoane.

 

manusi protectie Stihl

 

Purtați mănuși rezistente, cu aderență mare, de preferință din piele.

 

pantaloni protectie StihlTrebuie să purtați pantaloni din material special, cu protectie împotriva tăieturilor și cu protecție frontală pentru picioare și bocanci de protecție cu talpă anti-derapantă, protecție împotriva tăieturilor și bombeu metalic.

 

Notă: Simprocom oferă o gamă largă de echipamente de protecție individuală. Consultați reprezentantul de vânzări pentru detalii.